1 filter
Sorteer op: Relevantie
Bedankjes voor bruiloft, geboorte, collega en meer!
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bedankjes

Wilt u bedankjes uitdelen aan de personen die mee hebben geholpen aan uw bruiloft? Dat kan via Evenses. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals. Een bedankje sturen is een prachtige manier voor het harde werk dat het team geleverd heeft. Heel erg bedankt!

Uw bruiloft wordt een onvergetelijke dag. Bedank al uw gasten voor hun komst met de leukste bedankje bruiloft. Al uw vrienden en familie zullen aanwezig zijn op deze mooie dag. Bij het voorbereiden van uw bruiloft zullen er veel mensen zijn die u zullen helpen om van deze dag een perfecte bruiloft te maken. U wilt graag laten zien dat u dit waardeert door hen bedankjes te geven. Als bedankjes bruiloft kunt u alle kanten op. Via Evenses kunt u kiezen uit een ruime aanbod aan bedankjes voor uw bruiloft.

Bedankjes

Bedankjes bruiloft

Maak blijvende herinneringen voor uw gasten door middel van een gepersonaliseerde bedankje bruiloft. Gebruik uw eigen tekst en huwelijksdatum om uw bedankje bruiloft te personaliseren. Van eetbaar bedankjes tot aan non-food bedankjes en het beste katerwater. Met behulp van eetbare voedingsmiddelen kunt u denken aan de lekkerste snoepjes, chocolaatjes of prachtige gepersonaliseerde blikjes met pinda's.

Wilt u uw gasten bedanken met creatieve non-food bedankjes? Non-food bedankjes zijn cadeaus die u aan het begin van de bruiloft kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan bedankjes zoals luciferdoosjes, sterretjes of flesjes, waarin u ze kunt vullen met snoep, fijne drankjes of olijfolie. U kunt de bedankjes ook met verpakkingsteksten en etiketten ontwerpen volgens uw voorkeuren. Super origineel! Bedank het personeel met speciale bedankjes.

D.I.Y. bedankjes bruiloft

D.I.Y. (Do It Yourself) bedankjes zijn bedankjes die u zelf kunt maken. Deze bedankjes bruiloft zijn voor de echte creatievelingen. Doe-het-zelf bedankjes bruiloft zijn persoonlijke bedankjes die door u zijn ontworpen. Via Evenses vindt u vier categorieën artikelen die aan uw eigen voorkeuren voldoen: bruine suiker, bedankzakjes, bedankdoosjes / blikjes en etiketten / stickers. U kunt tags en stickers gebruiken om uw bedankjes te voltooien. Weet u wat leuk is ... naast het standaard ontwerp kunt u ook uw eigen labels of stickers ontwerpen. Of wat dacht u van een exquise bedankzakje dat gevuld kan worden met bruine suiker, chocoladehartjes of andere lekkere dingen? Uw gasten zullen deze originele bedankjes zeker waarderen! bedankjes

Bedankjes bruiloft

Mooie bedankjes

Bedankjes bruiloft kopen als teken van dankbaarheid? Een bedankje wordt altijd gewaardeerd en zeker jarenlang gekoesterd omdat het iets speciaals is. 'Ik wil graag iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt voor een mooie en prachtige bruiloft', zegt de pasgetrouwde stel. Bedankjes brengen een euforisch gevoel naar boven waardoor de personen het met liefde gedaan hebben. Al is het een kleine bedankje of een hele luxe bedankje. Een bedankje heeft dezelfde waarde. Het gaat om de oprechtheid die u via uw bedankjes doorgeeft. Via Evenses kunt u originele en verrassende bedankjes ontwerpen die blijvende herinneringen achterlaten.

Bedankjes bruiloft worden meestal aan het einde van uw bruiloft gegeven. Daarmee kunt u uw gasten een leuk aandenken mee geven waardoor zij deze dag nooit meer vergeten. Bedank uw gasten dus met een bedankje.

Bedankjes bestellen

Wilt u bedankjes uitdelen aan uw gasten voor uw bruiloft? Bedankjes bestellen via Evenses voor uw bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over bedankjes en hoe u ze kan ontwerpen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij met louter professionele artiesten werken.

Bedankjes zorgen voor veel waardering, ook zijn bedankjes een vaak gekochte product voor een bruiloft.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.