Naar welke sfeer bent u naar opzoek?

De naam Bart's Musical Box is ontstaan doordat hij tijdens zijn optreden veel verschillende muziekstijlen aan bod laat komen.

Deze zanger- toetsenist treedt op met eigen bewerkingen van bekende progrock muziek, waaronder songs van de vroege Genesis. Ook zingt hij nummers van een groot aantal vergeten artiesten en bands uit de jaren ‘70. Bart gebruikt zelf geproduceerde soundtracks (bijv. drumtracks, gitaar en backing-vocals) om een nog completer en groter geluid te genereren.

Bart is als 15-jarige jongen begonnen met het schrijven van songs en speelt vanaf die tijd, tot op heden in een aantal bands.  Hij haalt zijn inspiratie onder andere uit de muziek van bands als Genesis en Yes, eerder ook uit Nederlandse progrockbands zoals Kayak, Solution en Water. De laatste jaren is hij meer en meer op zoek naar 'het liedje' in bijv. de lange, grootse  Genesis-nummers. Hierdoor ontstaan nieuwe, verrassende arrangementen en orchestraties. Tijdens zijn optredens kan hij zich laten begeleiden door bevriende, zeer getalenteerde muzikanten.

Wilt u Bart's Musical Box huren voor uw receptie, bruiloft, diner of evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!