Anouk Hoogendijk speelde tot 2017 voetbal op professioneel niveau. Zo heeft de 103-voudige international gespeeld voor FC Utrecht, Ajax en de Engelse clubs FC Arsenal en Bristol Academy. Maar echt bekend werd Anouk door haar winnende penalty op het EK in 2009. Daarmee schoot ze de OranjeLeeuwinnen voor het eerst in de geschiedenis naar de halve finale van een eindtoernooi.

Nu Anouk gestopt is met voetballen, blijft de sport een rol in haar leven spelen. Ze is de vaste analist bij Veronica tijdens de voetbalwedstrijden van de OranjeLeeuwinnen. Ook schuift ze regelmatig aan bij tv-programma’s als voetbalexpert.

Anouk heeft ervaring als dagvoorzitter, interviewster en presentatrice op evenementen. Anouk neemt uw gasten bij de hand en praat uw event met een vleugje humor, op haar eigen charmante en natuurlijke manier, aan elkaar. Anouk gebruikt haar ervaringen ook voor het motiveren en inspireren van mensen. Zo geeft ze lezingen en clinics bij bedrijven en diverse evenementen. Topsport en het bedrijfsleven hebben verrassend veel gemeen.

Anouk Hoogendijk boeken als spreker

Zoekt u een spontane presentatrice of spreker voor uw congres, bedrijfsfeest of festival? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte bij ons aan! Mocht u nog vragen hebben over het boeken van Anouk Hoogendijk, bel of mail dan met een van onze medewerkers. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen.