Afstudeerstage internationale uitbreiding

Entertainmentbureau Evenses heeft een vacature voor de functie van:

 

Afstudeerstage internationale uitbreiding

 

De opdracht:

Als afstudeerder ben je verantwoordelijk voor een onderzoek waarbij je in kaart brengt naar welke landen Evenses het beste kan uitbreiden. Je doet een analyse van diverse landen waarbij je ze op een aantal factoren gaat beoordelen. Het analysemodel bepalen we in overleg met jouw opleiding. Aan de hand van jouw onderzoek dien je een advies uit te brengen aan Evenses.

 

Aanleiding van de opdracht:

Evenses is een snelgroeiend online bedrijf. Wij bemiddelen in entertainment diensten voor evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten, etc. Momenteel zijn we actief in Nederland en België, maar we hebben plannen om verder uit te breiden. Mede met de uitkomst van jouw afstuderen zullen wij onze lange-termijn strategie gaan bepalen omtrent internationale uitbreiding.

 

Profiel van de geschikte kandidaat:

Je volgt een HBO / WO -studie, bij voorkeur in de richting van marketing, sales, communicatie, bedrijfskunde, economie. Je bent in staat om zelfstandig en nauwgezet te werken. Je hebt affiniteit met de entertainment branche, hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent zelfstandig, creatief, stressbestendig en betrokken.

 

Aanbod:

Je werkt in een jonge, ondernemende en snelgroeiende onderneming waarbij je binnen no-time veel ervaring op kan doen in de entertainment branche. Je werkt in een klein team, met veel ruimte voor eigen initiatieven. Jouw onderzoek zal echt impact hebben op onze organisatie. Het kantoor ligt prachtig aan de Amsterdamse grachten. Je kunt in overleg vanuit ons kantoor werken, maar vanuit huis of elders werken is ook mogelijk. Je ontvangt €100,- bruto stagevergoeding, hier bovenop kan nog een bonus komen. Reiskosten in overleg.

 

Reactie:

Een motivatiebrief met CV kan per post of per e-mail gezonden worden naar:

Evenses HR t.a.v. Thomas Verheul

Oudeschans 85-4

1011 KW Amsterdam

 

E-mail: hr@evenses.com

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail of bel naar 085-7920202.

 

Wij werken NIET met bemiddelingsbureaus en/of detacheringsbureaus. Elke vorm van acquisitie zullen we direct afwijzen..