Suitable boeken

Met meer dan 50 boekingen op zak staat dit jazzduo garant voor een unieke en muzikale beleving tijdens uw gelegenheid. Dit duo, bestaande uit een pianist en zanger steekt oude klassiekers, maar ook nieuwe popliedjes, in een eigen jazzy jasje. Een uitstapje naar het Frans Italiaans of Braziliaans is voor het jazzduo ook geen enkel probleem. Bent u op zoek naar achtergrondmuziek voor tijdens uw gelegenheid? Of wilt u gewoon lekker swingen op uw feest? Suitable is hier te boeken.

Jazzband boeken

Boekingen van Suitable

Dit jazzduo, dat in 2015 is opgericht door Yerassimo Podaras en Wieger Troostheide hebben al meer dan 50 boekingen achter hun naam staan. Wat het duo uniek maakt is het feit dat zij alle nummers naar hun eigen hand toe zetten. Zij stoppen elk liedje in een eigen jazzy jasje. Nummers als. " Can't take my eyes of you" en "Fly me to the moon" worden met alle liefde en passie gespeeld. De veelzijdigheid van het duo vertaalt zich ook uit in de vele internationale uitstapjes die ze maken. Zo spelen zij ook nummers in het Spaans of Brazilaans Portugees.

Het duo heeft niet alleen ervaring in het optreden tijdens diners en recepties, maar met optredens bij onder andere het Horocava in de RAI en tijdens VT- wonen zijn zij ook voorgesteld aan het grote publiek. Dat geen enkele evenement te groot is voor het duo blijkt ook uit het feit dat zij ook uit te breiden zijn. Zo kunnen ze ondersteunt worden door Thijs op de contrabas en Niek op de drums. De samenstelling van de jazzgroep wordt aan de hand van uw wensen en voorkeuren in overleg samengesteld.

Wilt u Suitable boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of receptie. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.