< Terug naar overzicht

Sidney Samson

Sidney Samson is bij ons te boeken, als er een dak is dat eraf moet dan moet u deze man hebben.
Prijs op aanvraag
5

Sidney Samson

"Riverside" zorgde voor zijn doorbraak bij het grote publiek. Het nummer is plat gedriaaid in menig discotheek en heeft tientallen miljoenen views op youtube. Sinds deze track is hij te boeken voor een feest, evenement en festival. Ook voor alle clubs is hij in te huren bij ons!

 

Sinds 'Riverside' is er veel gebeurd. En, desondanks dat hij constant de wereld rondreist om in de vetste clubs en op de beste festivals op te treden, krijgt hij het voor elkaar de zelfde "geen onzin" mentaliteit aan te houden. De houding die hem zo ver heeft gebracht.

 

Samson is gek op draaien maar is origineel een producer. Hij heeft opnames met Shakira, Pitbull, Lil Jon, Martin Garrix, Steve Aoki en Will.I.Am en nog velen meer. Ook heeft hij tracks van grote namen waaronder David Guetta gerimixed.

 

En dan zijn er nog zijn grote club hits zoals Move, Magic, Thunderbolt, Torrent, Bang it to the curb en Get low. We kunnen alleen maar meer grote en geweldige tracks van deze DJ/Producer verwachten.

Wilt u Sidney Samson boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

fotohokje voor huwelijk bedrijfsfeest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
the partysquad boeken feest evenement

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ The Partysquad zorgt er altijd voor dat hun publiek los gaat. U kunt ze nu bij Evenses boeken. €5001,- Lees meer
lady bee boeken

Lady Bee

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

Lady Bee

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ Lady Bee kan draaien als geen ander. Deze vrouwelijke top DJ is bij ons te boeken voor uw feest €5001,- Lees meer