Pepijn Lanen boeken

Pepijn Lanen, ook wel bekend als Faberyayo van de succesvolle rapgroep de Jeugd van Tegenwoordig. Laat niet alleen zien dat hij zijn creativiteit kwijt kan in nummers zoals Sterrenstof en Watskeburt?!, maar het is ook terug te lezen in de verschillende columns en verhalen die hij schrijft voor divers kranten en tijdschriften.

Eind 2013 verscheen zijn eerste verhalenbundel Sjeumig. Dit bleef niet onopgemerkt. Sjeumig werd namelijk gelijk genomineerd voor de Storytel Luisterboek Award. Naamloos, zijn eerste roman bracht Pepijn in 2016 uit en in 2019 volgde zijn nieuwste boek, Het wapen van Sjeng. Deze taaltovenaar heeft onlangs ook de Lennaert Nijgh Prijs gewonnen. De prijs voor beste tekstdichter. Hierdoor mag hij zich in het illustere rijtje plaatsen tussen onder andere Herman van Veen en Guus Meeuwis.

Boekingen van Pepijn Lanen

Bent u op zoek naar een spreker die over creativiteit en het creatieve proces spreekt? Of Iemand die ondernemerschap en innovatie op een originele manier kan bespreken? Vraag een vrijblijvende offerte aan of vraag telefonisch naar de mogelijkheden bij het boeken van Pepijn Lanen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen