Nieuwjaarsborrel organiseren

champagne-feest-proost.jpg

Vieren jullie ieder jaar het begin van het nieuwe jaar met een borrel met vrienden, en is het komend jaar de beurt aan jullie om dit te organiseren en in goede banen te leiden? Ga je dit jaar een nieuwjaarsborrel organiseren voor al je collega's en hun families, maar ben je nog niet helemaal uit het entertainment voor de gelegenheid? Of vind de komende nieuwjaarsborrel van jullie bedrijf op kantoor zelf plaats en ben je gevraagd om voor wat versnaperingen te zorgen? Wat voor nieuwjaarsborrel je ook gaat organiseren en wie je er ook voor wil uitnodigen, een nieuwjaarsborrel boeken is zelden een slecht idee.

We zullen om te beginnen eens uitleggen wat we precies bedoelen met het boeken van een nieuwjaarsborrel, want dit klinkt misschien nogal vaag. Er gaat best wat tijd en energie in de planning en voorbereiding van een nieuwjaarsborrel, zeker wanneer het om grotere groepen mensen gaat. Het is daarom niet gek om te denken dat een beetje hulp wel van pas zou komen. Of die hulp nou bestaat uit het organiseren van de hele borrel of enkel uit het langsbrengen van wat heerlijke hapjes zodat je zelf niet in de keuken hoeft te gaan staan, doet er niet toe. Waar het om gaat, is dat jij de nieuwjaarsborrel kan organiseren die je voor ogen hebt. Dat is wat bedoeld wordt met een nieuwjaarsborrel boeken.

Wat ook handig is om te weten, is dat we bij Evenses ervaring hebben met zowel zakelijke als privé-evenementen. Wij boeken even graag de DJ voor het feestje bij jou thuis als het podium voor de mensen die kort iets willen zeggen tijdens de nieuwjaarsborrel op kantoor. Zoals we al eerder schreven is de prioriteit voor ons om van toegevoegde waarde te zijn voor jouw evenement en jou te helpen om jouw plannen voor de nieuwjaarsborrel werkelijkheid te laten worden.

Zo kan het, bijvoorbeeld, zijn dat al een tijdje bezig bent met het voorbereiden van een nieuwjaarsborrel voor wat collega's, maar dat je het gevoel hebt dat er nog wat ontbreekt. Misschien dat het boeken van een mobiele cocktailbar, compleet met menu's, glaswerk, gepersonaliseerde elementen, én een professionele barrista, wel een topidee zou kunnen zijn? Of zou je graag je oude vrienden uitnodigen voor een nieuwjaarsborrel bij jullie thuis, maar hebben de meeste van deze vrienden jonge kinderen? Geen probleem, nodig hen ook uit. Samen met jou vinden en boeken we daarna het perfecte entertainment voor kids voor tijdens het feestje.

Het boeken van een nieuwjaarsborrerl voor jouw gelegenheid is niet per se moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod opties in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van zulke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod opties voor nieuwjaarsborrels die wij al voor talloze locaties en klanten hebben geboekt. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte nieuwjaarsborrel kan boeken voor jouw familie, vrienden, of collega's.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Je kan altijd bij hen terecht met vragen omtrent het boeken van een nieuwjaarsborrel. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Daarnaast zullen we hieronder, om je alvast wat verder te helpen en ter algemene inspiratie, wat tips zetten voor het organiseren van een nieuwjaarsborrel waar nog lang over nagepraat zal worden.

Enkele tips voor de perfecte nieuwjaarsborrel

Je kent het hoogstwaarschijnlijk wel: die januarimaanden vol nieuwjaarsborrels van iedereen die het nieuwe jaar op een positieve manier wil inluiden. Dat is alleen maar leuk en gezellig natuurlijk, maar het maakt het wel een stuk moeilijker om met je eigen nieuwjaarsborrel nog een beetje origineel uit de hoek te komen. Om die reden hebben wij een beknopt lijstje samengesteld van tips die je hopelijk kunnen inspireren om van jouw nieuwjaarsborrel al gelijk het evenement van het jaar te maken.

Geniet zelf ook een beetje van je eigen nieuwjaarsborrel

Als organisator wordt het al snel verleidelijk om zelfs tijdens het evenement zelf in de weer te zijn met allerlei taken om ervoor te zorgen dat alles helemaal goed gaat. Dat gaat echter wel ten koste van je eigen ervaring, want op die manier hou je weinig tijd over om zelf een glaasje champagne te nemen en wat bij te kletsen met je gasten. Overweeg daarom om in ieder geval een deel van de nieuwjaarsborrel te laten cateren, zodat je zelf niet de keuken in hoeft, en je kan er zelfs voor kiezen om wat personeel als hulp in te huren. Dankzij onze jarenlange ervaring met die soort boekingen kunnen wij in een mum van tijd het professionele personeel vinden waar jouw borrel behoefte aan heeft.

Wees op tijd met de uitnodigingen

Natuurlijk, een originele uitnodiging is eigenlijk altijd wel goed, maar wat nog belangrijker is, is dat je de uitnodigingen op tijd  verstuurt. Zoals we iets eerder al schreven, staat de maand januari over het algemeen bekend in Nederland en België als de maand van de nieuwjaarsborrels. Dat wil zeggen dat de mensen hun agenda al vrij snel vol zullen zien lopen met allerlei borrels en get-togethers. Het is dus van belang dat je de mensen die jij wil utinodigen op jouw nieuwjaarsborrel al redelijk van tevoren op de hoogte stelt van je plannen, zodat zoveel mogelijk mensen ook daadwerkelijk langskomen.

Vergeet de muziek niet

Dit klinkt misschien logisch, maar het zou je verbazen hoeveel organisatoren van nieuwjaarsborrels en andere soorten evenementen uiteindelijk de muziek over het hoofd zien. Het maakt niet uit of je een complete live band aan het werk wil zien of enkel een afspeellijstje met achtergrondmuziek van Spotify wil laten draaien, waar het om gaat is dat je zorgt voor wat sfeer en dat het niet doodstil is tijdens de nieuwsjaarborrel die je organiseert. In het geval live muziek je wel wat lijkt, kunnen we je bij Evenses helpen met het boeken van allerlei soorten live acts, van zangers en zangeressen tot DJ's en complete bands.

Ga na of er mensen zijn die een toespraak willen houden

Nieuwjaarsborrels zijn er natuurlijk voor de gezelligheid en om het nieuwe jaar goed te beginnen, samen met familie, vrienden, of de mensen met wie je dagelijks werkt, maar het zijn ook uitstekende momenten om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Zijn er memorabele dingen gebeurd? Hebben jullie bepaalde successen behaald? Waren er moeilijke momenten? Als organisator van de borrel is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het treffen van de voorbereidingen, want het zou zomaar kunnen zijn dat één of meerdere van je gasten een woordje willen zeggen. Probeer dit op voorhand uit te vinden en mocht dit het geval zijn, zorg er dan ook voor dat de locatie van de nieuwjaarsborrel op zo'n manier is uitgerust dat er duidelijk speeches kunnen worden gehouden.

Wees niet bang om origineel of creatief te zijn

Het spreekt voor zich dat er op een nieuwjaarsborrel een glaasje gedronken wordt en dat er zo mogelijk ook van wat hapjes genoten wordt. Dat wil echter niet zeggen dat, gewoon omdat het een nieuwjaars-BORREL heet, je het evenement niet verder in kan vullen op een originele manier. Hoe leuk zou het, bijvoorbeeld, zijn om een fotohokje te boeken en dat door ons op de locatie van jouw nieuwjaarsborrel neer te laten zetten? Of om een professionele goochelaar met gepersonaliseerde outfit gedurende het feestje langs de mensen te laten gaan terwijl hij of zij leuke trucs doet? Het entertainment moet natuurlijk wel bij de gelegenheid en de gasten passen, maar het is ons advies om er niet voor terug te deinzen om jouw eigen nieuwjaarsborrel wat originele elementen mee te geven.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Één van de grote voordelen van het boeken van een nieuwjaarsborrel op onze website is dat wij al veel ervaring hebben met het boeken van zulke evenementen voor heel veel verschillende klanten. Om je een inzicht te geven in de ervaring van die klanten kan je op de website ook uitgebreide reviews vinden over de beschikbare opties voor nieuwjaarsborrels. In combinatie met de hulp van onze bookers kan je op deze manier een goed beeld krijgen het aanbod en de kwaliteit van deze opties voordat je overgaat tot het boeken.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar