Prachtige foto's van uw bruiloft? Wie droomt daar nou niet van. Fotograaf Elina heeft oog voor de perfecte foto, zij kan niet alleen uw bruiloft perfect vastleggen, maar ook uw feest en evenement zullen nooit meer vergeten worden. 

 

Fotograaf Elina heeft een enorme passie voor fotografie. Toen Elina studeerde heeft zij fotografie nooit op gegeven en fotografeerde op elke gelegenheid waar zij de kans voor kreeg. Elina heeft zich tegenwoordig voornamelijk gefocust op bruidsfotografie, maar dit is niet het enige dat zij kan. Elina is per toeval in de bruidsfotografie gerold, een zus van een collega van Elina vond de foto's zo mooi dat zij wilde dat Elina haar bruiloft fotografeerde. Deze foto's waren zo'n groot succes dat Elina besloot hier verder mee te gaan, groot gelijk, want de foto's zijn prachtig. 

 

Wilt u fotograaf Elina boeken voor uw bruiloft, evenement of festival? Fotograaf Elina is in te huren voor uw feest of receptie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.